Mogen wij ons even voorstellen?

Familie bedrijf

Al ruim is Vreugdenhil Schoonmaak een gevestigde naam in Bolsward en wijde omgeving. Vreugdenhil Schoonmaak is een familiebedrijf waar kwaliteit, vertrouwen, direct contact en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Schoonmaken is maatwerk. Daarom vinden wij het erg belangrijk om de wensen van u als opdrachtgever te vertalen naar een passend schoonmaakwerkprogramma.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of voor u als particulier kunnen betekenen? Kijkt u gerust rond op deze site of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Graag gaan wij met u om de tafel zitten om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat mag u van ons verwachten?

U mag van ons verwachten dat we niet alleen ons vak verstaan, maar ook dat we grondig, en vooral veilig schoonmaken.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan het verantwoordelijk omgaan met het milieu. Daarom werken we, voor zover dat mogelijk is, met milieuvriendelijke producten.

Onze Visie

Elk bedrijf is anders daarom is het belangijk om rekening te houden met de bijzonderheden van uw organisatie, uw activiteiten en uw medewerkers. Oftewel, we kijken verder. Wij verdiepen ons in uw wensen en de specifieke kenmerken van uw branche en combineren die met onze kennis en ervaring.

Klantgericht

Elk bedrijf heeft zijn eigen bijzonderheden, en speciale wensen. Wij verdiepen ons in uw wensen en combineren dat met onze kennis en ervaring.

Professioneel

Al ons personeel is opgeleid en zullen uw bedrijf professioneel en vakkundig schoonmaken.

Kwaliteit

Wij streven naar 100% tevredenheid. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij onze schoonmaakmedewerkers trainen en uitrusten met hoogwaardige materialen en middelen zodat zij ook in staat zij om kwaliteit te kunnen leveren.

Transparant

U krijgt bij ons altijd een glasheldere offerte met duidelijke afspraken voor uw schoonmaakwerkzaamheden.

Korte lijnen

Ook mag u verwachten dat onze medewerkers eigen inzicht tonen waar de behoefte ligt op dat moment, of welke ruimtes meer aandacht behoeven.

Vast aanspreekpunt

Wij werken met een vast aanspreekpunt, en vaste schoonmaaksters. Wel zo makkelijk om dingen snel te kunnen regelen.

Dit is ons Team

Nancy Feer - Vreugdenhil

Directrice / Personeelszaken.

Nathalie van Spanning

Directrice

Jogchem Vreugdenhil

Directeur


André van Spanning

Directeur


Marc Feer

Directeur

Ramon Feer

Medewerker

Tjitske Bijstra

Medewerkster

Sietske Iedema

Medewerkster

Harold Sinia

Medewerker

Gerard Dijkstra

Medewerker

Emma Sinia

Medewerkster

Miranda Houthuijzen

Medewerkster

Schoonmaak van A tot Z

Buitenzijde

Wij kunnen de complete schoonmaak van A tot Z voor u regelen. Samen met onze collega's kunnen wij zorg dragen voor het totaalplaatje van de uitstraling van uw pand.

Binnenzijde

Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging is aan ons toevertrouwd. Dat is pas schoonmaken waar u geen omkijken naar heeft!