Onze klanten

Overzicht

Sinds onze oprichting in 1978 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Zoals:

Een kleine greep van onze klanten.

Door onze jaren lange ervaring en werkzaamheden heeft vreugdenhil Schoonmaak vaste klanten waar we al jaren de schoonmaak van zowel binnen als buiten het pand mogen verzorgen. Ons doel is altijd een zeer tevreden klant die het op prijs stelt dat de schoonmaak vakkundig en juist wordt uitgevoerd. Hier treft u een overzicht van klanten waarvoor wij werken.

De Wymerts

Bolsward

MHB Beheer

Bolsward

Wat betekend dat voor u?

Deskundig inzicht en advies.

Door onze zeer uiteenlopende klanten en onze variëteit aan schoonmaakpanden kunnen wij ook voor u een passende offerte maken. Wilt u dagelijkse schoonmaak, meerdere keren per week, 1x per week, of zelfs periodiek, alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om samen uw wensen te bespreken.

Betrokken en betrouwbaar

Wij werken altijd met betrouwbaar en betrokken personeel. Ons personeel word daar ook op geselecteerd. U kan zich wel voorstellen dat er in veel panden, zoals banken en overheidsgebouwen, etc. gevoelige informatie ligt. Al onze schoonmakers hebben een geheimhoudingsplicht. U kunt er zeker van zijn dat u ons personeel 100% kan vertrouwen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Vreugdenhil Schoonmaak kan ook voor u een passende offerte maken. Wilt u dagelijkse schoonmaak, meerdere keren per week, 1x per week, of zelfs periodiek, alles is mogelijk. Want een schoon pand is toch het visite kaartje voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om samen uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag verder. Vul vrijblijvend het contact forumlier in of bel 0515-572141

Contact formulier